המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בודקים את השעועית הלבנה ושוטפים מספר פעמים.
שמים את השעועית בסיר גדול מכסים בהרבה מים ומשרים למשך 12 שעות. (רצוי להכין ערב לפני).
שופכים את המים מהסיר ושוטפים.
בסיר נוסף מרתיחים את 3 הליטר מים ומוסיפים את השעועית.
מביאים לרתיחה, ומסירים את הקצף שנוצר. מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד שהשעועית תיהיה רכה למחצה.
חותכים את חזה העוף לרצועות בעובי אצבע, שמים בסיר גדול נוסף ומאדים עד שיתרכך למחצה.
מוסיפים את הבצל והגזר ומאדים הכל יחד עוד כ-10 דק'.
להוסיף את מרק השעועית לסיר הבשר, יחד עם תפוחי האדמה, השום המלח והפלפל.
להביא לרתיחה לבשל עד שהבשר ותפוחי האדמה יהיו רכים.
להוסיף את רסק העגבניות והפטרוזיליה הקצוצה ולבשל עוד כ-5 דק' נוספות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0