המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בתבנית משומנת מסדרים את פרוסות העגבניות, ומעליהן פרוסות מ-6 שיני שום. מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות ל-10 דקות.
קוצצים 4 שיני שום ושמים בקערה יחד עם רצועות הבצל, התבלינים, היין ושמן, מערבבים, ומניחים את העוף בתערובת שנוצרה.
מוציאים את העגבניות מהתנור, מנקזים את הנוזלים, ומניחים את העוף על העגבניות ומעליו רוזמרין, שאר שיני השום והתערובת שיצרנו.
אופים בחום של 200 מעלות כ-35 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0