מכינים את בסיס העוגה. מנפים את הקמח ומוסיפים את הסוכר, הווניל והחמאה המומסת בצירוף החלבונים ועם קורט מלח. מערבבים קלות ומותחים על גבי תבנית עגולה.
שלב 2
5 דקות
אופים את שכבת הבסיס במשך 5 דקות בחום בינוני (170 מעלות).
שלב 3
0 דקות
מכינים את השכבה השנייה: מבשלים בסיר כוס חלב, פרג וכוס סוכר. כשהתערובת רותחת, להנמיך האש ולהוסיף את פירורי הביסקוויטים. לכבות את הלהבה, לצנן מעט ולהוסיף את הדבש והאגוזים הקצוצים.
שלב 4
20 דקות
יוצקים את שכבת הפרג על גבי שכבת הבסיס האפויה למחצה. אופים את שתי השכבות במשך 20 דקות בחום בינוני. יש להוציא את התבנית מהתנור לאחר שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. מצננים.
שלב 5
0 דקות
מכינים את שכבת הציפוי: מניחים בקערת המיקסר כוס חלב ואבקת פודינג וניל אסם ומערבבים עד לקבלת קרם עדין וחלק.
שלב 6
0 דקות
מצפים את העוגה המצוננת בקרם הווניל.
שלב 1
מתוך
6
מכינים את בסיס העוגה. מנפים את הקמח ומוסיפים את הסוכר, הווניל והחמאה המומסת בצירוף החלבונים ועם קורט מלח. מערבבים קלות ומותחים על גבי תבנית עגולה.
שלב 2
מתוך
6
אופים את שכבת הבסיס במשך 5 דקות בחום בינוני (170 מעלות).
שלב 3
מתוך
6
מכינים את השכבה השנייה: מבשלים בסיר כוס חלב, פרג וכוס סוכר. כשהתערובת רותחת, להנמיך האש ולהוסיף את פירורי הביסקוויטים. לכבות את הלהבה, לצנן מעט ולהוסיף את הדבש והאגוזים הקצוצים.
שלב 4
מתוך
6
יוצקים את שכבת הפרג על גבי שכבת הבסיס האפויה למחצה. אופים את שתי השכבות במשך 20 דקות בחום בינוני. יש להוציא את התבנית מהתנור לאחר שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש. מצננים.
שלב 5
מתוך
6
מכינים את שכבת הציפוי: מניחים בקערת המיקסר כוס חלב ואבקת פודינג וניל אסם ומערבבים עד לקבלת קרם עדין וחלק.
שלב 6
מתוך
6
מצפים את העוגה המצוננת בקרם הווניל.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0