המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את קצות הקישואים ופורסים אותם באלכסון לפרוסות אליפטיות בעובי כ-0.5 ס"מ כל אחת.
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת כבדה, עד שהמחבת לוהטת.
צורבים במחבת את פרוסות הקישואים דקה או שתיים מכל צד, כך שהן משחימות מעט, אבל עדיין פריכות, ומעבירים לצלחת.
מטפטפים מעט שמן זית על פרוסות הקישואים, לפי הצורך.
חותכים את גבינת הפטה לקוביות בגודל כ-2.5 ס"מ.
מערבבים את היוגורט עם המלח והפלפל בקערית קטנה, ומוסיפים לו את עלי הנענע הקצוצים.
נועצים קיסם דרך עלה נענע, קוביית גבינה ופרוסת קישוא צרובה, ועורכים בצלחת הגשה דקורטיבית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0