המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לגרד במעבד מזון ארטישוק, בטטה ותפוח אדמה, להניח במסננת ולמעוך להוצאת הנוזלים.
להוסיף את הביצים הטרופות ושאר החומרים.
ליצור לביבות ולטגן בשמן חם.
ניתן גם להוסיף בצל קצוץ ומטוגן לתערובת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0