המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מגרדים את תפוחי האדמה בפומפיה דקה וסוחטים היטב בין כפות הידיים.
מניחים בקערה ומוסיפים לתפוחי האדמה את החלמונים.
מתבלים וזורים מעל את הקמח ומערבבים היטב.
טורפים היטב את החלבונים בקערית בעזרת מזלג, עד להיווצרות בועות קטנות (אך לא קצף יציב).
מבליעים את החלבונים בתנועות קיפול אל תערובת תפוחי האדמה.
מחממים היטב את המרגרינה ואת השמן במחבת.
יוצקים את מחצית התערובת ומטגנים על להבה בינונית משני הצדדים, עד להזהבה יפה.
מטגנים את החצי השני של התערובת.
הכנת המלית: מזהיבים קלות את הבצל.
מוסיפים שום, פלפל וקוביות בשר ומאדים יחד, תוך כדי ערבוב, כ-3 דקות.
מערבבים בקערית את היין, המים וקמח תפוחי האדמה או עמילן התירס, יוצקים לתבשיל ומבשלים עוד כדקה.
מעבירים את הלביבות לצלחות הגשה. מניחים כף מהמלית על כל לביבה, מקפלים לשניים ויוצקים מעל את יתרת המלית.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0