המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר רחב. מטגנים קלות את הבצל עד שנהיה שקוף ומוסיפים את הגזר. מקפיצים קלות ומוסיפים את הפלפל האדום. מטגנים קלות ומוסיפים את החצילים. מטגנים ביחד עד שהחצילים והגזר מתרככים מעט.
מוסיפים את האורז והקארי, ומערבבים היטב.
מוסיפים את הסויה וכוס מים, מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומכסים, מבשלים למשך רבע שעה עד עשרים דקות. מתקנים תיבול על ידי מלח.
מגישים חם (ניתן לקשט עם פלחי עגבניות).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0