המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים את תפוחי האדמה עד למרקם שאפשר בקלות לנעוץ בהם מזלג (לדאוג שלא יתפרקו), ולצנן.
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות או קוביות (לפי רצונך). לפזר את המלח, הפלפל שחור והרוזמרין.
לבשל בסיר את השמנת עם החלב. לשפוך את הרוטב על תפוחי האדמה.
לפזר את הפטריות מעל תפוחי האדמה, ומעל זה את הגבינה הצהובה המגוררת.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך רבע שעה ולהגיש.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0