המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים את תפוחי האדמה עד למרקם שאפשר בקלות לנעוץ בהם מזלג (לדאוג שלא יתפרקו), ולצנן.
לחתוך את תפוחי האדמה לפרוסות או קוביות (לפי רצונך). לפזר את המלח, הפלפל שחור והרוזמרין.
לבשל בסיר את השמנת עם החלב. לשפוך את הרוטב על תפוחי האדמה.
לפזר את הפטריות מעל תפוחי האדמה, ומעל זה את הגבינה הצהובה המגוררת.
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך רבע שעה ולהגיש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0