המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל במעט שמן, עד לשקיפות.
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן.
בינתיים, מכניסים לקערה: קוטג', גבינה לבנה, אבקת מרק פטריות, גבינה צהובה ומוסיפים את הפטריות עם הבצל.
מערבבים, ומעבירים לתבנית (בגודל 26 ) נמוכה.
הפשטידה תופחת באפייה, אך יורדת אחר-כך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0