אם בחרתם בתפוזים טריים - סוחטים את התפוזים, אך לא מסננים, שומרים את כל חלקי הפרי, זה מוסיף טעם לתוצאה הסופית.
שלב 7
0 דקות
יוצקים את הרוטב על עוף והבטטות ומכסים.
שלב 8
0 דקות
מכניסים לתנור המחומם ל- 45 דקות בערך.
שלב 9
10 דקות
אפשר להוסיף עוד 10 דקות ללא כיסוי, אבל לא חובה.
*ניתן להמיר את הקינמון בכפית זנגוויל מגורר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
9
מחממים תנור לחום בינוני.
שלב 2
מתוך
9
מסדרים בתבנית חסינת חום חצי מפרוסות הבטטה.
שלב 3
מתוך
9
מניחים מעל את כרעי העוף.
שלב 4
מתוך
9
מפזרים מעל העוף ומצדדיו את שאר פרוסות הבטטה.
שלב 5
מתוך
9
מערבבים את חומרי הרוטב בקערה נפרדת.
שלב 6
מתוך
9
אם בחרתם בתפוזים טריים - סוחטים את התפוזים, אך לא מסננים, שומרים את כל חלקי הפרי, זה מוסיף טעם לתוצאה הסופית.
שלב 7
מתוך
9
יוצקים את הרוטב על עוף והבטטות ומכסים.
שלב 8
מתוך
9
מכניסים לתנור המחומם ל- 45 דקות בערך.
שלב 9
מתוך
9
אפשר להוסיף עוד 10 דקות ללא כיסוי, אבל לא חובה.
*ניתן להמיר את הקינמון בכפית זנגוויל מגורר. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0