המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לאחד את תפוחי האדמה המרוסקים, הבצל, קמח וביצים.
לתבל במלח ופלפל שחור (בהתאם לטעם האישי), לערבב לקבלת מסה אחידה.
ליצוק לתבנית תבנית פיירקס מלבנית גדולה ומשומנת עליה פיזרתם מעט פירורי לחם (ניתן לפזר גם קמח מצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
לאפות בתנור שחומם מראש, בחום בינוני, עד השחמה. לקראת סוף האפייה לפזר קוביות מרגרינה - הן משחימות את הקוגל לצבע כהה יותר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0