המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את הקמח, השמן, המלח ושמנת עד שנוצר בצק רך וגמיש.
לרסק חציל קלוי עם סכין, להוסיף גבינה, חלבונים ומלח ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
לרדד את הבצק לעובי סנטימטר ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי.
לשים מעט מהמילוי במרכז, לקפל את העיגול לחצי ולהדק היטב את הקצוות.
לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
להבריש בחלמון ולפזר שומשום.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני כ-20 דקות או עד שהבורקיטס מזהיבים. בדקות האחרונות כדאי לעמוד על יד התנור ולבדוק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0