מתחילים בהכנת הקציצות: מערבבים את כל החומרים היטב בקערה ויוצרים קציצות בגודל זיתים גדולים. אלה תהיינה קציצות ממש קטנות. מניחים על תבנית או מגש מרופדים בנייר אפייה (למניעת הדבקות) ומניחים במקרר לשעה. המנוחה במקרר תעזור לקציצות להתגבש ולא להתפרק בעת הבישול.
שלב 2
0 דקות
בינתיים מכינים את הרוטב: מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את יתר החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים בבעבוע עדין כחצי שעה, עד שהרוטב מתעבה מעט.
שלב 3
0 דקות
כשהרוטב מוכן טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים לסיר (עדיין על אש קטנה) את כדורי הבשר אחד-אחד בזהירות. נותנים לרוטב לחזור לבעבוע עדין ומבשלים עד שהכדורים מקבלים צבע חום מבושל (כרבע שעה).
שלב 4
0 דקות
בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. כשהפסטה מוכנה והרוטב מוכן מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר. מוסיפים לסיר הפסטה חצי מהרוטב והקציצות ומערבבים בעדינות. מעבירים לקערה מרכזית או לצלחות הגשה ומפזרים למעלה את שארית הרוטב והקציצות. מגישים מיד.
שלב 1
מתוך
4
מתחילים בהכנת הקציצות: מערבבים את כל החומרים היטב בקערה ויוצרים קציצות בגודל זיתים גדולים. אלה תהיינה קציצות ממש קטנות. מניחים על תבנית או מגש מרופדים בנייר אפייה (למניעת הדבקות) ומניחים במקרר לשעה. המנוחה במקרר תעזור לקציצות להתגבש ולא להתפרק בעת הבישול.
שלב 2
מתוך
4
בינתיים מכינים את הרוטב: מזהיבים את הבצל בשמן. מוסיפים את השום ומטגנים עוד כדקה. מוסיפים את יתר החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים להבה ומבשלים בבעבוע עדין כחצי שעה, עד שהרוטב מתעבה מעט.
שלב 3
מתוך
4
כשהרוטב מוכן טועמים ומתקנים תיבול. מוסיפים לסיר (עדיין על אש קטנה) את כדורי הבשר אחד-אחד בזהירות. נותנים לרוטב לחזור לבעבוע עדין ומבשלים עד שהכדורים מקבלים צבע חום מבושל (כרבע שעה).
שלב 4
מתוך
4
בינתיים מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה. כשהפסטה מוכנה והרוטב מוכן מסננים את הפסטה ומחזירים אותה לסיר. מוסיפים לסיר הפסטה חצי מהרוטב והקציצות ומערבבים בעדינות. מעבירים לקערה מרכזית או לצלחות הגשה ומפזרים למעלה את שארית הרוטב והקציצות. מגישים מיד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0