המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת הבצק: לשים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה במשך 7 דקות עד קבלת בצק אחיד.
להוציא את הבצק לקערה מקומחת, לכסות ולהניח להתפחה של כ-60 דקות.
הכנת המלית: לבשל בסיר 5 תפוחי אדמה עד לריכוך, לסנן ולמעוך לפירה.
בסיר אחר לטגן 5 בצלים היטב עד שיזהיבו, להוסיף את התבלינים, לערבב ולהוסיף לפירה.
לחמם תנור ל-160 מעלות.
הרכבה: לאחר שהבצק תפח לרדד אותו על משטח עבודה מקומח ולחתוך למשולשים בינוניים.
להניח על כל משולש כף מתערובת הפירה ולסגור בקצוות. להדק היטב שלא ייפתח באפיה.
להניח את הבורקסים על תבנית עם נייר אפייה, למרוח את הבורקסים בביצה טרופה ולפזר מעט שומשום.
לאפות בתנור החם עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0