המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל הרכיבים יחד ויוצרים לביבות קטנות.
לטיגון הלביבות, מניחים את הקמח בצלחת ואת פרורי הפנקו בצלחת נפרדת.
מערבבים את הביצה בקערה נפרדת, ומוסיפים קורט מלח וקורט פלפל שחור.
מקמחים את הלביבות, טובלים בביצה ומצפים בפירורי הפנקו.
מטגנים במחבת או בצ'יפסר. יש לוודא שהשמן רותח. צבע הלביבה צריך להיות "חום שזוף" ולא בהיר.
להכנת מטבל שמנת חמוצה ועירית: מערבבים את החומרים למטבל אחיד ומגישים לצד הלביבות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0