מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות), משמנים את התבנית ומניחים בצד.
שלב 2
0 דקות
מכניסים את הפתי בר למעבד מזון ומפעילים כדקה עד שהפירורים הופכים כמעט לאבקה. מעבירים לקערה ומערבבים היטב עם החמאה המומסת והסוכר. מניחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים לבסיס. מעבירים לתנור ל-10 דקות, מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר.
שלב 3
0 דקות
מכינים אמבט כפול: יוצקים לסיר בינוני 3 כוסות מים. מניחים מעליו קערה חסינת חום, כך שאינה נוגעת במים. מכניסים לקערה סוכר וגרידת לימון ומערבבים (רצוי למולל ביד את הגרידה והסוכר).
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את הביצים ומיץ הלימון ומקציפים כ-10 דקות במהירות גבוהה, כאשר האמבט הכפול על אש בינונית, עד שנוצר קצף יציב.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את הקצף למעבד מזון או בלנדר ומחכים 10 דקות עש שיגיע לטמפרטורת החדר.
שלב 6
0 דקות
מפעילים את מעבד המזון או הבלנדר ומוסיפים בהדרגה את החמאה, כאשר מידי פעם מנקים את הדפנות וממשיכים להוסיף את שאר החמאה. לאחר שהוספנו את כל החמאה ממשיכים להפעיל את המעבד כשתי דקות נוספות.
שלב 7
0 דקות
שופכים את הקרם מעל תחתית הפתי בר ומצננים 60 דקות במקרר.
שלב 1
מתוך
7
מחממים את התנור לחום בינוני גבוה (175 מעלות), משמנים את התבנית ומניחים בצד.
שלב 2
מתוך
7
מכניסים את הפתי בר למעבד מזון ומפעילים כדקה עד שהפירורים הופכים כמעט לאבקה. מעבירים לקערה ומערבבים היטב עם החמאה המומסת והסוכר. מניחים את התערובת על תחתית התבנית ומהדקים לבסיס. מעבירים לתנור ל-10 דקות, מוציאים ומצננים בטמפרטורת החדר.
שלב 3
מתוך
7
מכינים אמבט כפול: יוצקים לסיר בינוני 3 כוסות מים. מניחים מעליו קערה חסינת חום, כך שאינה נוגעת במים. מכניסים לקערה סוכר וגרידת לימון ומערבבים (רצוי למולל ביד את הגרידה והסוכר).
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את הביצים ומיץ הלימון ומקציפים כ-10 דקות במהירות גבוהה, כאשר האמבט הכפול על אש בינונית, עד שנוצר קצף יציב.
שלב 5
מתוך
7
מעבירים את הקצף למעבד מזון או בלנדר ומחכים 10 דקות עש שיגיע לטמפרטורת החדר.
שלב 6
מתוך
7
מפעילים את מעבד המזון או הבלנדר ומוסיפים בהדרגה את החמאה, כאשר מידי פעם מנקים את הדפנות וממשיכים להוסיף את שאר החמאה. לאחר שהוספנו את כל החמאה ממשיכים להפעיל את המעבד כשתי דקות נוספות.
שלב 7
מתוך
7
שופכים את הקרם מעל תחתית הפתי בר ומצננים 60 דקות במקרר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0