המתכון הזה נוצר עבור 25 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממסים בסיר קטן את החמאה על אש נמוכה. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לשוקולד החם את הביסקוויטים הטחונים, ריבת התות וקוביות החלווה ומערבבים.
בידיים נקיות ומעט רטובות יוצרים כדורי שוקולד. אם התערובת יבשה ומתפוררת מוסיפים כף או שתיים של חלב, אם התערובת רטובה מקררים כ-30 דקות במקרר.
לקישוט מגלגלים את כדורי השוקולד בקוקוס.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0