המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בשמן את הבצל, הג'ינג'ר והתימין. מוסיפים את הבשר, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים עד השחמה.מקררים מעט.
מניחים את הבשר בתבנית כיכר / אינגליש קייק משומנת כשכבה ראשונה.
לריבת הבצל: מחממים שמן במחבת ומאדים מעט את הבצל עם הסוכר, מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים כ-30 דקות עד לקבלת ריבה סמיכה.
מניחים את הריבה בשכבה אחידה על כיכר הבשר שבתבנית.
מניחים בשכבה שלישית את פרוסות תפוחי העץ כשהן חופפות מעט, כמו רעפים. מורחים עליהן את מה שנשאר מסירופ ריבת הבצל.
אופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות עד שהתפוחים שחומים מעט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0