המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מכניסים למעבד מזון את הקמח, האשל והמרגרינה ומעבדים עד להיווצרות כדור בצק.
מוציאים ומוסיפים לבצק את השמן והחומץ. לשים מעט ומניחים במקרר לחצי שעה.
בינתיים מכינים את המילוי. קולפים את החצילים, קוצצים ומסננים את הנוזלים. מערבבים עם הגבינה ופירורי הלחם.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעובי של 1/2 ס"מ וקורצים ממנו עיגולים. מניחים במרכז כל עיגול כפיתמהמלית ומקפלים לחצי. צובטים את שולי הבצק למניעת פתיחה בעת האפייה. מברישים בחלמון מעורב במעט מיםוזורים מעל שומשום.
אופים בחום של 180 מעלות עד להשחמה זהובה, כ- 30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0