המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
במחבת רחבה שמים את כל החומרים מלבד הפטריות.
מתחילים לבשל על אש גבוהה עד שהשמן והלימון מבעבעים.
מנמיכים את האש ומבשלים עד שהצבע של הכוסברה משתנה (עוד כשלוש דקות).
מגביהים את האש ומוסיפים את הפטריות
מקפיצים עם כף עץ עד שכל הנוזלים התאדו והפטריות מבושלות (ניתן להפחית במספר הדקות עד לפריכות הרצויה). מגישים חם או קר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0