המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל החומרים יחד. להוסיף את המלח בסוף.
להניח להתפחה כעשרים דקות, לאחר מכן ללוש שנית ולהתפיח עוד 15 דקות.
לשמן מעט את הידיים וליצור פיתות (אפשר להיעזר במערוך).
להתפיח עוד 10 דקות.
בינתיים מחממים תנור לחום של 180-200 מעלות ומערבבים שמן זית עם זעתר ומורחים מעל כל פיתה.
מכניסים לתנור לכ-10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0