המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את הבשר עם בצל, פירורי לחם, שום, מלח, פלפל, ביצים, ופטרוזיליה. יוצרים כדורים קטנים ומניחים בצד.
הכנת הרוטב: מחממים מעט שמן זית ומזהיבים בצל ושום. מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות (ניתן להמיר את העגבניות הטריות בחצי חבילה עגבניות משומרות מרוסקות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) , מים רותחים, מלח, פלפל ומעט טבסקו. מביאים לרתיחה.
סיום הקציצות: חותכים כרוב לרצועות, מוסיפים לרוטב ומנמיכים את הלהבה. מניחים בזהירות את כדורי הבשר ברוטב עם הכרוב, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
ממשיכים לבשל על להבה נמוכה כ-60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0