המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את התפוח בתבנית קטנה, נקי מליבה (לא עד למטה, יש להשאיר תחתית לתפוח).
בקערה קטנה מערבבים סוכר חום וקינמון. ממלאים בתערובת הקינמון את ליבת התפוח החלולה.
מוזגים לתבנית מים עד כרבע מגובהו של התפוח, ואופים כ-30 דקות.
עבור פעוטות: לאחר שהתפוח התקרר מעט, מוציאים בכפית את ליבת התפוח ללא הקליפה ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0