המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים חצי כוס עדשים עם כוס מים, עד שהמים מתאדים והעדשים רכות. מתבלים במלח, פלפל וכמון (אין צורך להשרות מראש עדשים אדומות/צהובות).
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את הבשר הטחון עם הירקות הטריים והמאודים.
מוסיפים ביצה, מלח, פלפל ופפריקה מתוקה.
יוצרים קציצות בידיים רטובות. אפשר לצפות את הקציצות בפירורי לחם, אך לא חובה.
מניחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה, ומכניסים לתנור.
אופים 35 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0