המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, הפודינג ואת ריבת החלב לקרם יציב. (אם משתמשים בפודינג וניל וריבת חלב, מקציפים את השמנת והפודינג לקרם יציב ומוסיפים את ריבת החלב לקראת סוף ההקצפה).
משטחים מעל תערובת השוקולד. מעבירים למקפיא ל-60 דקות, להתייצבות.
מכינים את שכבת השוקולד, הביסקוויטים וריבת החלב: ממיסים יחד שוקולד, חמאה, ריבת חלב ואת השמנת המתוקה, בסיר על אש קטנה או במיקרוגל.
מסירים מהאש ומצננים 5 דקות.
מערבבים פנימה את שברי הביסקוויטים ומשטחים את התערובת בתבנית משומנת.
בסיר קטן מביאים לרתיחה שמנת מתוקה.
מוזגים על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס.
מוזגים את הציפוי על העוגה הקרה (מטלטלים בעדינות את התבנית עד שהציפוי מכסה את כל פני השטח).
שמים את ריבת החלב לקישוט בשקית ניילון קטנה וגוזרים פתח קטן בשפיץ.
מזלפים פסים של ריבת חלב על ציפוי השוקולד.
מעבירים את העוגה למקרר לשעתיים-שלוש, לפני ההגשה.
פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0