המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערה מערבבים: מיונז, קטשופ, ריבה, סויה ואבקת מרק. מורחים את העוף היטב מכל הכיוונים ומניחים בתבנית התנור.
מטגנים את הבצל עד לשקיפות. לא צריך להזהיב. מוסיפים את הפלפלים ומאדים עוד כמה דקות.
מפזרים את הירקות מעל העוף ועוטפים בנייר כסף. מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות ל-90 דקות.
מסירים את נייר הכסף ומשחימים כ-15 דקות מכל צד או עד לקבלת צבע שזוף עמוק.
מניחים את חלקי העוף בכלי הגשה יפה. מפזרים מסביב את רצועות הבצל, רצועות הגמבה וגרגירי הרימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0