המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים על להבה בינונית את הבצל, השום והג'ינג'ר עד לשקיפות.
מוסיפים את הפתיתים וממשיכים לטגן במשך דקה-שתיים.
מוסיפים לסיר את המים, חלב הקוקוס והסויה, ומתבלים במלח ובפלפל.
מכסים את הסיר ומבשלים במשך 5 דקות על להבה נמוכה.
ההגשה: מעבירים את הפתיתים לצלחות עמוקות ומפזרים מעליהם את הכוסברה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0