המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טוחנים במעבד מזון את העגבניות המיובשות, הפרמזן ושמן הזית.
מעבירים את התערובת הטחונה למחבת ומוסיפים את הזיתים, האורגנו, הצ'ילי והמלח, ומערבבים היטב.
מכינים את הפסטה על-פי ההוראות על האריזה.
מוסיפים את הפסטה המוכנה למחבת, ומקפיצים כשתי דקות.
מעבירים לצלחת הגשה.
מפזרים מעל את הגבינה המגורדת. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0