אופן הכנה בסיס: לשים בקערה את כל החומרים ולערבב עם מזלג עד לקבלת פירורים בלבד (לא ללוש בידיים) לשטח על התבנית ולאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה להוציא מהתנור ולהניח לבסיס להתקרר.
שלב 2
0 דקות
לפורר את הבסיס ולהכניס לכל כוס שתי כפות פירורים (אם נשארו פירורים להוסיף בצורה אחידה לכל הכוסות).
שלב 3
0 דקות
אופן הכנת המילוי: בקערה שמים שמנת חמוצה, גבינה, סוכר, תמצית וניל וחצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ומערבבים עם כף עד שלא מרגישים את הסוכר.
שלב 4
0 דקות
בקערה נוספת (להקצפה) שמים: שמנת מתוקה וחצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ומקציפים לקרם יציב .
שלב 5
0 דקות
מערבבים את שני הקרמים, אפשר במיקסר, עד לקבלת מרקם אחיד, להעביר את הקרם לשקית זילוף ולמלא את הכוסות עד שלושת רבעי הכוס (אפשר גם בעזרת כף) ולשמור במקרר.
שלב 6
0 דקות
אופן הכנת הציפוי: שמים את מחית המנגו ונוזל הפסיפלורה המסונן בקלחת מוסיפים את המים הסוכר והלימון מביאים לרתיחה על הגז.
שלב 7
0 דקות
בקערית קטנה מדללים את הקורנפלור במעט מים קרים עד שאין גושים, מוסיפים את הקורנפלור לתערובת מנגו הפסיפלורה, תוך כדי בחישה, עד שהתערובת מסמיכה להוריד מהאש, ולהניח לקירור לאחר שהמחית קרה לפזר אותה על הקרם בצורה אחידה ולזלול (רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה).
שלב 1
מתוך
7
אופן הכנה בסיס: לשים בקערה את כל החומרים ולערבב עם מזלג עד לקבלת פירורים בלבד (לא ללוש בידיים) לשטח על התבנית ולאפות בחום 180 מעלות כ-20 דקות עד להזהבה להוציא מהתנור ולהניח לבסיס להתקרר.
שלב 2
מתוך
7
לפורר את הבסיס ולהכניס לכל כוס שתי כפות פירורים (אם נשארו פירורים להוסיף בצורה אחידה לכל הכוסות).
שלב 3
מתוך
7
אופן הכנת המילוי: בקערה שמים שמנת חמוצה, גבינה, סוכר, תמצית וניל וחצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ומערבבים עם כף עד שלא מרגישים את הסוכר.
שלב 4
מתוך
7
בקערה נוספת (להקצפה) שמים: שמנת מתוקה וחצי חבילה אינסטנט פודינג וניל ומקציפים לקרם יציב .
שלב 5
מתוך
7
מערבבים את שני הקרמים, אפשר במיקסר, עד לקבלת מרקם אחיד, להעביר את הקרם לשקית זילוף ולמלא את הכוסות עד שלושת רבעי הכוס (אפשר גם בעזרת כף) ולשמור במקרר.
שלב 6
מתוך
7
אופן הכנת הציפוי: שמים את מחית המנגו ונוזל הפסיפלורה המסונן בקלחת מוסיפים את המים הסוכר והלימון מביאים לרתיחה על הגז.
שלב 7
מתוך
7
בקערית קטנה מדללים את הקורנפלור במעט מים קרים עד שאין גושים, מוסיפים את הקורנפלור לתערובת מנגו הפסיפלורה, תוך כדי בחישה, עד שהתערובת מסמיכה להוריד מהאש, ולהניח לקירור לאחר שהמחית קרה לפזר אותה על הקרם בצורה אחידה ולזלול (רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0