המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מעבירים למעבד מזון את מרכיבי הבצק ומעבדים לתערובת אחידה עד שנוצר כדור בצק.
משטחים את הבצק לתבנית, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות.
בזמן שהבצק מתקרר, מערבבים את מרכיבי מלית המנגו לתערובת אחידה.
מחמים תנור ל- 180 מעלות.
מוציאים את הבצק מהמקרר, מסדרים בצורה אחידה את תערובת המנגו מעל הפאי.
מערבבים את מרכיבי הציפוי ומפזרים מעל המלית.
מכניסים לתנור ואופים 25 דקות בלבד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0