בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, סוכר, חלב, ביצים וקורט מלח. לשים לבצק כ-6 דק'. מוסיפים את קוביות החמאה ולשים עוד כ-4 דק' עד שמתקבל בצק אחיד. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד או מגבת ומתפיחים במקום חמים שעה וחצי או עד להכפלת הנפח.
שלב 2
0 דקות
מכינים את המילוי: לקערה בינונית יוצקים חלב, פודינג ושמנת מתוקה. מקציפים כ-3 דק' ומעבירים למקרר עד לשימוש.
שלב 3
0 דקות
מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים שתי תבניות אינגליש קייק.
שלב 4
0 דקות
מחלקים את הבצק לשלוש. פותחים כל שליש למלבן בעובי 0.3 ס"מ.
שלב 5
0 דקות
מורחים 1/3 ממילוי הקרם על כל הבצק ומפזרים שליש מהחלבה. מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית. חוזרים על כך עם שתי העוגות הנוספות.
שלב 6
0 דקות
לבחירה, ניתן ליצור את הצורה המיוחדת של העוגה כמו בתצלום: חותכים באלכסון בעזרת סכין או מספרים ב-4 מקומות לאורך העוגה את הבצק עד כמעט לבסיס העוגה ומפנים כל פרוסה של הבצק לצד הנגדי של קודמו.
שלב 7
0 דקות
מתפיחים כ-45 דק'.
שלב 8
0 דקות
אופים את העוגה 10 דקות ב-180 מעלות.
שלב 9
0 דקות
אופים עוד 15-20 דקות נוספות ב-160 מעלות או עד שהעוגה מזהיבה.
שלב 10
0 דקות
מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
שלב 1
מתוך
10
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, סוכר, חלב, ביצים וקורט מלח. לשים לבצק כ-6 דק'. מוסיפים את קוביות החמאה ולשים עוד כ-4 דק' עד שמתקבל בצק אחיד. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד או מגבת ומתפיחים במקום חמים שעה וחצי או עד להכפלת הנפח.
שלב 2
מתוך
10
מכינים את המילוי: לקערה בינונית יוצקים חלב, פודינג ושמנת מתוקה. מקציפים כ-3 דק' ומעבירים למקרר עד לשימוש.
שלב 3
מתוך
10
מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים שתי תבניות אינגליש קייק.
שלב 4
מתוך
10
מחלקים את הבצק לשלוש. פותחים כל שליש למלבן בעובי 0.3 ס"מ.
שלב 5
מתוך
10
מורחים 1/3 ממילוי הקרם על כל הבצק ומפזרים שליש מהחלבה. מגלגלים לרולדה ומעבירים לתבנית. חוזרים על כך עם שתי העוגות הנוספות.
שלב 6
מתוך
10
לבחירה, ניתן ליצור את הצורה המיוחדת של העוגה כמו בתצלום: חותכים באלכסון בעזרת סכין או מספרים ב-4 מקומות לאורך העוגה את הבצק עד כמעט לבסיס העוגה ומפנים כל פרוסה של הבצק לצד הנגדי של קודמו.
שלב 7
מתוך
10
מתפיחים כ-45 דק'.
שלב 8
מתוך
10
אופים את העוגה 10 דקות ב-180 מעלות.
שלב 9
מתוך
10
אופים עוד 15-20 דקות נוספות ב-160 מעלות או עד שהעוגה מזהיבה.
שלב 10
מתוך
10
מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0