המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קולים את הפיסטוקים במחבת חמה עד שהם מתחילים להשחים. מעבירים לקערה ומצננים.
קולים את אגוזי הלוז באותה דרך, מעבירים לקערה ומצננים.
שמים את הפיסטוקים במעבד מזון עם להב פלדה. מוסיפים חצי כוס שיבולת שועל ורבע כוס סוכר. מרסקים מעט לרסק גס.
מוסיפים שתי כפות טחינה גולמית וביצה אחת. מרסקים למחית אחידה.
מרפדים תבנית אפייה מרובעת בגודל 30X30 ס"מ בנייר אפייה. משטחים בה את תערובת הפיסטוקים ומהדקים היטב בגב כף.
חוצים ומגלענים את התמרים. מסדרים על התערובת שבתבנית.
מכינים תערובת מאגוזי הלוז, שיבולת שועל, סוכר, טחינה וביצה בדיוק כפי שהכנו מהפיסטוקים. משטחים מעל התמרים ומהדקים.
אופים חצי שעה בחום של 180 מעלות. מוציאים וחותכים בסכין לצורת מעוינים. אפשר לקשט על מעוין בפיסטוק או באגוז לוז.
מחזירים לאפייה של עוד רבע שעה. מוציאים, מצננים ואז מפרקים לעוגיות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0