המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים היטב את הבשר ומייבשים עם מגבת נייר.
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
מחממים סיר כבד עם מעט שמן זית ו"סוגרים" את הבשר קלות. מוציאים לצלחת.
מטגנים את הבצל הפרוס והשום על להבה קטנה עד השחמה עמוקה מאוד.
מחזירים את הבשר לסיר ואת החיטה ומערבבים היטב. מטגנים יחד עוד 5 דקות עד שהחיטה חמה.
מוסיפים הירקות ומתבלים. מוסיפים ציר ומביאים לרתיחה.
טועמים ומתקנים תיבול אם צריך.
מעבירים לפלטה חמה או מנמיכים להבה ומבשלים כשעתיים בסיר מכוסה על להבה קטנה עד שהבשר רך.
מפעם לפעם יש לפתוח הסיר ו"להשקות" במעט מים רותחים במידה הנוזלים התאדו.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0