המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים מחבת עם חמאה ושמן ומטגנים בצל כ-5 דקות להזהבה קלה. מוסיפים פטריות ומזהיבים 5 דקות. מוסיפים אבקת מרק פטריות ומערבבים 2 דקות. מצננים.
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים שקעים של תבנית מאפינס.
מערבבים בקערה את שאר החומרים למעט הקמח, מוסיפים את רוטב הפטריות שהכנו ומערבבים. מוסיפים קמח ומערבבים רק עד שהקמח נספג בתערובת.
יוצקים את התערובת עד 2/3 גובה השקעים.
אופים במשך 20 דקות או עד שהמאפינס זהובים וקיסם הננעץ באחד מהם יוצא יבש עם פירורים לחים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0