המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים תבנית שקעים קטנים (רצוי מסיליקון) |+ מקלוני ארטיק/מקלוני סוכריה/שיפודים לנעיצה קטנים.
מכינים את פניני הטפיוקה: בסיר בינוני מחממים כ-2 ליטר מים עד רתיחה מלאה. מוסיפים את הטפיוקה ומבשלים כ- 15 דקות עד שהפנינים משנות צבען מלבן לשקוף.
מורידים מהאש, מסננים ושוטפים היטב תחת מי ברז עד לצינון (צריכים להתקבל כדורים שקופים לחלוטין).
מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ומערבבים לתוכו (בעודו חם) את פניני הטפיוקה ואבקת הסוכר.
יוצקים לתבנית שקעים (רצוי מסיליקון) ומקפיאים ל-10 דקות. מוציאים ונועצים מקלות ארטיק קטנים.
מחזירים להקפאה לשעתיים לפחות לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0