המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור מראש לחום בינוני 180-200 מעלות.
משמנים תבנית מוארכת בגודל 25x10.
מרפדים את בסיס התבנית והדפנות בפרוסות החציל.
בקערה בוחשים יחד את כל שאר החומרים. מעבירים את העיסה לתבנית, מעל החצילים, ואופים כ-30 דקות או עד שמוכן.
מצננים. הופכים על צלחת הגשה כך שהחצילים נראים מעל ובצדדים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0