המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן במחבת גדולה בצל עד שקיפות.
להוסיף פלפלים ופטרוזיליה ולטגן עד לריכוך. לתבל.
לסדר את פילה הדג בתבנית ומעליהם לפזר את הפלפלים.
להכניס לתנור אפיה בחום 150-160 מעלות ולאפות עד שמוכן.
אפשר לפזר מעל מעט שמן זית ומיץ לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0