חוצים את הקישואים לאורך ומרוקנים, כך שתתקבלנה 24 סירות.
שלב 2
0 דקות
מערבבים בקערה ביצה אחת עם שני סוגי הבשר, הבצל, השום, השמיר, המלח והפלפל. אם רוצים אפשר לגרר פנימה נשיקה רטובה וסחוטה היטב של לחם.
שלב 3
0 דקות
ממלאים בתערובת את סירות הקישואים ומהדקים את התערובת היטב. כל סירה צריכה להיות ממולאת בתערובת לפחות עד שפתה, ואפשר גם למלא קצת יותר כך שתיווצר תלולית קטנה ונמוכה של מילוי מעל שולי הסירה.
שלב 4
0 דקות
אם נשאר עודף תערובת בתום מילוי הסירות אפשר להכין ממנו קציצות ולבשלן יחד עם המדיאס.
שלב 5
0 דקות
טורפים את שתי הביצים הנותרות. טובלים את הסירות בביצים ואחר כך בפירורי לחם ומניחים לטיגון במחבת שבה שמן בגובה חצי ס"מ, קודם מצד הבשר ואחר כך מצד הקישוא. מטגנים עד להזהבה עמוקה. את הסירות המטוגנות מניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי שמן.
שלב 6
0 דקות
מסדרים את הסירות המטוגנות בתבנית עם צד הבשר כלפי מעלה. מערבבים בקערה את שני סוגי העגבניות וכוס מים. מתבלים את התערובת במלח ופלפל ויוצקים מעל למדיאס (כל פני הסירות צריכים להיות מרוחים ברוטב).
שלב 7
60 דקות
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים 60 דקות בחום בינוני של 180 מעלות.
שלב 1
מתוך
7
חוצים את הקישואים לאורך ומרוקנים, כך שתתקבלנה 24 סירות.
שלב 2
מתוך
7
מערבבים בקערה ביצה אחת עם שני סוגי הבשר, הבצל, השום, השמיר, המלח והפלפל. אם רוצים אפשר לגרר פנימה נשיקה רטובה וסחוטה היטב של לחם.
שלב 3
מתוך
7
ממלאים בתערובת את סירות הקישואים ומהדקים את התערובת היטב. כל סירה צריכה להיות ממולאת בתערובת לפחות עד שפתה, ואפשר גם למלא קצת יותר כך שתיווצר תלולית קטנה ונמוכה של מילוי מעל שולי הסירה.
שלב 4
מתוך
7
אם נשאר עודף תערובת בתום מילוי הסירות אפשר להכין ממנו קציצות ולבשלן יחד עם המדיאס.
שלב 5
מתוך
7
טורפים את שתי הביצים הנותרות. טובלים את הסירות בביצים ואחר כך בפירורי לחם ומניחים לטיגון במחבת שבה שמן בגובה חצי ס"מ, קודם מצד הבשר ואחר כך מצד הקישוא. מטגנים עד להזהבה עמוקה. את הסירות המטוגנות מניחים על נייר סופג כדי להיפטר מעודפי שמן.
שלב 6
מתוך
7
מסדרים את הסירות המטוגנות בתבנית עם צד הבשר כלפי מעלה. מערבבים בקערה את שני סוגי העגבניות וכוס מים. מתבלים את התערובת במלח ופלפל ויוצקים מעל למדיאס (כל פני הסירות צריכים להיות מרוחים ברוטב).
שלב 7
מתוך
7
מכסים את התבנית בנייר כסף ואופים 60 דקות בחום בינוני של 180 מעלות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0