המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים שמן בסיר רחב ושטוח, מטגנים את שוקי העוף עד להזהבה. מוציאים ומניחים בצד.
מוסיפים לסיר בצל, שום וג'ינג'ר, ומטגנים תוך כדי בחישה, עד שהבצל מתחיל להזהיב.
מחזירים לסיר את השוקיים. מוסיפים רוטב טריאקי, יין, דבש ומיץ לימון. מתבלים במלח, פלפל ומרק תיבול עוף. מביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה בסיר מכוסה כ-45 דקות.
מוסיפים את הערמונים, ומבשלים עוד 15-20 דקות ללא מכסה, עד שהרוטב מסמיך והעוף משחים.
מכינים את הנודלס לפי ההוראות שעל האריזה. מניחים את שוקי העוף על הנודלס, ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0