המתכון הזה נוצר עבור 30 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרסקים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות אך לא דקות מדי.
מרטיבים את פרורי הביסקוויטים בחלב ומערבבים היטב.
ממיסים את השוקולד בסיר על גבי אש נמוכה ומורידים מהאש. מוסיפים את השמנת ואבקת סוכר ומערבבים היטב.
יוצקים את השוקולד על הביסקוויטים ומערבבים בעזרת כף עץ עד קבלת עיסה אחידה שצבעה שוקולד. מצננים מעט במקרר.
מוציאים בעזרת כף כמות אחידה של עיסה ומעבדים בעזרת הידיים לכדורים יפים ואחידים.
יוצקים את הקוקוס לצלחת עמוקה ומגלגלים בה את כדורי השוקולד.
מניחים את הכדורים בכלי סגור ומניחים להצטנן במקרר למשך כשעתיים לפני אכילה.
ניתן להכין מעיסת השוקולד והביסקוויטים גם רולדה במקום כדורים: מניחים את העיסה על נייר פרגמנט, עוטפים ומגלגלים לצורה של רולדה.
סוגרים את הקצוות ומכניסים למקפיא למשך יום.
מוציאים מהמקפיא, פורסים לפרוסות דקות ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0