בקערה חסינת חום מכניסים את החמאה ומעליה את השוקולד המריר השבור לחתיכות, ממיסים במיקרוגל, מוציאים ומערבבים היטב עד להטמעה ולקבלת שוקולד מבריק.
שלב 2
0 דקות
בקערה נפרדת מכניסים את הביצים השלמות ואת הסוכר, מוסיפים את תמצית הווניל ואת אבקת הקפה הנמס, להקציף (אפשר במקצף ידני) עד אשר מקבלים קציפה תפוחה ובהירה, מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה לקציפת הביצים ומערבבים היטב.
שלב 3
0 דקות
מנפים את הקמח ומוסיפים לתערובת בשתיים או שלוש פעימות. מערבבים. מוסיפים את חצי כפית המלח ומערבבים היטב.
משמנים 2 תבניות עגולות בקוטר של 20 או 24 ס"מ. מרפדים את התחתית בניר אפיה, מוזגים את התערובת ומחלקים בין שתי התבניות באופן שווה, משטחים את התערובת על התבנית.
שלב 6
0 דקות
מפזרים על פני העוגות את מחצית השוקולד הלבן והמריר שנותר.
שלב 7
25 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות, אפיה של 25 דקות ולא יותר (אנחנו רוצים לקבל פאדג' ולא עוגה רגילה).
*ניתן להמיר את השוקולד המריר בחלב באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
בקערה חסינת חום מכניסים את החמאה ומעליה את השוקולד המריר השבור לחתיכות, ממיסים במיקרוגל, מוציאים ומערבבים היטב עד להטמעה ולקבלת שוקולד מבריק.
שלב 2
מתוך
7
בקערה נפרדת מכניסים את הביצים השלמות ואת הסוכר, מוסיפים את תמצית הווניל ואת אבקת הקפה הנמס, להקציף (אפשר במקצף ידני) עד אשר מקבלים קציפה תפוחה ובהירה, מוסיפים את השוקולד המומס בהדרגה לקציפת הביצים ומערבבים היטב.
שלב 3
מתוך
7
מנפים את הקמח ומוסיפים לתערובת בשתיים או שלוש פעימות. מערבבים. מוסיפים את חצי כפית המלח ומערבבים היטב.
משמנים 2 תבניות עגולות בקוטר של 20 או 24 ס"מ. מרפדים את התחתית בניר אפיה, מוזגים את התערובת ומחלקים בין שתי התבניות באופן שווה, משטחים את התערובת על התבנית.
שלב 6
מתוך
7
מפזרים על פני העוגות את מחצית השוקולד הלבן והמריר שנותר.
שלב 7
מתוך
7
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות, אפיה של 25 דקות ולא יותר (אנחנו רוצים לקבל פאדג' ולא עוגה רגילה).
*ניתן להמיר את השוקולד המריר בחלב באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0