המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור ל-180 מעלות, לשמן תבנית אפייה עגולה מספר 26.
לבחוש את כל המצרכים לפי הסדר.
לצקת לתבנית המשומנת ולאפות כ-25 דקות.
אם רוצים מכינים סירופ סוכר (לא חובה): לבשל כוס סוכר וחצי כוס מים, ומיץ מחצי לימון עד להמסה של הסוכר.
לשפוך על העוגה שהיא חמה.
לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר ולקשט בפלחי לימון. *ניתן להמיר את השמן ב-200 גרם מחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0