לערבב וללוש היטב את כל חומרי הבצק. לקרר ללילה (מאד מאד מומלץ, במיוחד בימים חמים).
ניתן להמיר את החמאה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
5 דקות
לחלק ל-6 כדורים. כל כדור לרדד לצורה מלבנית, למלא בכל מילוי שאוהבים (ממרח תמרים, שוקולד, חלבה, ריבה וכו'. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לגלגל ולחתוך לעוגיות.
שלב 3
0 דקות
לסדר במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 4
0 דקות
לאפות בחום בינוני כ-30 דקות עד להזהבה קלה של העוגיות (בודקים לפי התחתית שלהן).
שלב 1
מתוך
4
לערבב וללוש היטב את כל חומרי הבצק. לקרר ללילה (מאד מאד מומלץ, במיוחד בימים חמים).
ניתן להמיר את החמאה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
4
לחלק ל-6 כדורים. כל כדור לרדד לצורה מלבנית, למלא בכל מילוי שאוהבים (ממרח תמרים, שוקולד, חלבה, ריבה וכו'. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לגלגל ולחתוך לעוגיות.
שלב 3
מתוך
4
לסדר במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
שלב 4
מתוך
4
לאפות בחום בינוני כ-30 דקות עד להזהבה קלה של העוגיות (בודקים לפי התחתית שלהן).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0