המתכון הזה נוצר עבור 40 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב וללוש היטב את כל חומרי הבצק. לקרר ללילה (מאד מאד מומלץ, במיוחד בימים חמים). ניתן להמיר את החמאה במרגרינה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחלק ל-6 כדורים. כל כדור לרדד לצורה מלבנית, למלא בכל מילוי שאוהבים (ממרח תמרים, שוקולד, חלבה, ריבה וכו'. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) לגלגל ולחתוך לעוגיות.
לסדר במרווחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
לאפות בחום בינוני כ-30 דקות עד להזהבה קלה של העוגיות (בודקים לפי התחתית שלהן).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0