המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים בסיר את החמאה. כאשר היא מזהיבה, מוסיפים את השום ומערבבים מידי פעם.
מוסיפים את היין הלבן, מערבבים ומוסיפים את ציר הירקות.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.
מוסיפים את השמנת, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים כחצי שעה.
מורידים את הסיר מהאש וטוחנים את המרק במעבד מזון.
מחזירים את המרק לסיר, מוסיפים אגוז מוסקט, בודקים תיבול, ומבשלים עוד עשר דקות.
במחבת בינונית עם מעט חמאה מזהיבים את פטריות היער.
מוסיפים את הפטריות הזהובות למרק ומערבבים. תיהנו!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0