המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמנת המתוקה עד לפני רתיחה, מכניסים את השוקולד ומערבבים עד להמסתו. מקררים ושמים בצנצנת סגורה במקרר ללילה שלם.
יום למחרת שמים בסיר את המים, השוקולד, הקקאו, הנס קפה וחצי כוס סוכר, מבשלים על אש נמוכה עד אשר הכל נעשה קרם אחיד ואז מוסיפים את המרגרינה והחמאה, מורידים מהאש ומערבבים עד שהן נמסות,
מצננים מעט ומוסיפים את החלמונים ופירורי הלחם תוך כדי ערבוב.
מקציפים את החלבונים עם החצי כוס סוכר הנותרת לקצף יציב ומערבבים בעדינות עד שהכל מעורבב היטב.
מעבירים את התערובת לתבנית עגולה קפיצית מס 26 משומנת ואופים בתנור שחומם מראש לחום 180 מעלות כ-35 דק'.
שמים את העוגה בצד להתקררות.
בינתיים מקציפים את הקרם שוקולד שהיה במקרר למשך הלילה. לאחר מכן מרטיבים את העוגה עם הברנדי, ולאחר מכן מורחים את הקרם המוקצף על העוגה.
שמים במקרר לכמה שעות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0