המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
התחתית: מעבדים את חומרי הבסיס במעבד המזון, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לחצי שעה.
מחמים תנור ל-170 מעלות.
מרדדים את הבצק לעיגול בעובי 1/2 סמ, ואופים כ-15 דקות.
המלית: ממיסים בבאן מרי שוקולד לבן ושמנת מתוקה.
מפרידים ביצים ומקציפים את החלבונים עם מחצית מכמות הסוכר.
מקציפים את החלמונים עם סוכר וניל ויתרת הסוכר.
מערבבים גבינה, שמנת חמוצה, קורנפלור ופודינג וניל.
מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת הגבינה ומערבבים היטב.
מוסיפים את החלמונים המוקצפים ומערבבים היטב, ואז את קצף החלבונים, בעדינות בתנועת קיפול עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים כוס שוקולד צ'יפס ומקפלים לפיזור.
יוצקים את התערובת על הבסיס שאפינו מראש.
מחממים תנור ל- 200 מעלות, ובתחתית התנור שמים תבנית עם מים רותחים.
אופים כ-10 דקות.
מורידים את טמפרטורת התנור ל- 140 מעלות ואופים כ-90 דקות.
שמים את קוביות השוקולד בקערה חסינת חום.
מרתיחים את השמנת המתוקה בסיר, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד להמסה.
יוצקים את הציפוי על העוגה המצוננת.
שמים במקרר לשעתיים עד להתייצבות הציפוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0