המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרסקים את האגוזים, חלבון (לבן-ביצה) אחד, קינמון וממתיק בשווי 1/4 כוס סוכר, לפירורים גסים. משטחים בתבנית פיירקס בגודל 20X30.
מערבלים יחד את גבינות השמנת, ביצה אחת, חלבון שנותר, וניל, מיץ וקליפת לימון והממתיק שנשאר. יוצקים על תחתית האגוזים, ואופים 30 דקות בחום בינוני, עד שהעוגה מזהיבה.
"משקשקים" את השמנת החמוצה, כדי שתתרכך. יוצקים ומורחים על פני העוגה החמה. אופים עוד 15 דקות .
מצננים לטמפרטורת החדר, מעבירים למקרר וממתינים לפחות ארבע שעות לפני שמגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0