המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את הביצים עם הסוכר ומעט מלח.
ממיסים את המחמאה עם השוקולד, ברנדי וחצי כפית נס קפה.
מקפלים את סירופ השוקולד בהדרגה לתוך קצף הביצים, תוך כדי הקיפול מוסיפים חצי כוס קמח מצה.
יוצקים לתבנית שקעים ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות, כ-20 דקות.
מעטרים באבקת סוכר ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0