יוצרים מהקמח "גבעה" שבמרכזה גומה, ויוצקים פנימה את השמרים, הביצים, החלמונים, שאר הסוכר, קוניאק, מלח ומרגרינה חתוכה לחתיכות. לשים היטב מהמרכז לצדדים, תוך כדי הוספת חלב. לשים עד שהבצק חלק.
שלב 3
0 דקות
מתפיחים בקערה מכוסה במקום חמים, בין 45 ל-60 דקות.
שלב 4
0 דקות
מרדדים לעובי של כחצי ס"מ, קורצים עיגולים. במרכז כל עיגול מניחים ריבה ומכסים בעיגול בצק נוסף. מהדקים היטב.
שלב 5
0 דקות
מטגנים בשמן עמוק, לא חם מדי, עד הזהבה, משני הצדדים. מוצאים ומספיגים משמן, זורים אבקת סוכר.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
ממיסים את השמרים במעט חלב פושר וסוכר.
שלב 2
מתוך
5
יוצרים מהקמח "גבעה" שבמרכזה גומה, ויוצקים פנימה את השמרים, הביצים, החלמונים, שאר הסוכר, קוניאק, מלח ומרגרינה חתוכה לחתיכות. לשים היטב מהמרכז לצדדים, תוך כדי הוספת חלב. לשים עד שהבצק חלק.
שלב 3
מתוך
5
מתפיחים בקערה מכוסה במקום חמים, בין 45 ל-60 דקות.
שלב 4
מתוך
5
מרדדים לעובי של כחצי ס"מ, קורצים עיגולים. במרכז כל עיגול מניחים ריבה ומכסים בעיגול בצק נוסף. מהדקים היטב.
שלב 5
מתוך
5
מטגנים בשמן עמוק, לא חם מדי, עד הזהבה, משני הצדדים. מוצאים ומספיגים משמן, זורים אבקת סוכר.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0