המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
מכניסים את תערובת הקמח לקערת המיקסר. מוסיפים שמן קנולה, ומערבלים עם וו גיטרה כ-2 דקות. מוסיפים את המים בהדרגה תוך כדי לישה (עד שכל החומרים מתאחדים לבצק).
מכסים את הקערה, ומשהים עד תפיחה.
מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן קנולה, עד להזהבה, ומוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים. מטגנים עוד כ-7 דקות, ומורידים מהאש.
פורסים נייר אפייה חתוך לפי גודל התבנית על משטח עבודה. שמים את הבצק על נייר האפייה ופותחים אותו בעזרת הידיים (ניתן לעשות גם פוקצ'ות אישיות קטנות).
מעבירים את נייר האפייה לתבנית, ועושים בורות בעזרת האצבעות. מורחים את הבצק בשמן זית בעזרת מברשת.
מפזרים את הבשר הטחון, הצנוברים הפלפל החריף והעגבניות על הבצק, ואופים כ-15 דקות עד להשחמה של הבצק וריכוך הירקות.
מוציאים מהתנור, ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה. מזלפים טחינה אם יש ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0