מכניסים את תערובת הקמח לקערת המיקסר. מוסיפים שמן קנולה, ומערבלים עם וו גיטרה כ-2 דקות. מוסיפים את המים בהדרגה תוך כדי לישה (עד שכל החומרים מתאחדים לבצק).
שלב 3
60 דקות
מכסים את הקערה, ומשהים עד תפיחה.
שלב 4
0 דקות
מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן קנולה, עד להזהבה, ומוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים. מטגנים עוד כ-7 דקות, ומורידים מהאש.
שלב 5
0 דקות
פורסים נייר אפייה חתוך לפי גודל התבנית על משטח עבודה. שמים את הבצק על נייר האפייה ופותחים אותו בעזרת הידיים (ניתן לעשות גם פוקצ'ות אישיות קטנות).
שלב 6
0 דקות
מעבירים את נייר האפייה לתבנית, ועושים בורות בעזרת האצבעות. מורחים את הבצק בשמן זית בעזרת מברשת.
שלב 7
15 דקות
מפזרים את הבשר הטחון, הצנוברים הפלפל החריף והעגבניות על הבצק, ואופים כ-15 דקות עד להשחמה של הבצק וריכוך הירקות.
שלב 8
0 דקות
מוציאים מהתנור, ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה. מזלפים טחינה אם יש ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
מכניסים את תערובת הקמח לקערת המיקסר. מוסיפים שמן קנולה, ומערבלים עם וו גיטרה כ-2 דקות. מוסיפים את המים בהדרגה תוך כדי לישה (עד שכל החומרים מתאחדים לבצק).
שלב 3
מתוך
8
מכסים את הקערה, ומשהים עד תפיחה.
שלב 4
מתוך
8
מטגנים את הבצל במחבת עם מעט שמן קנולה, עד להזהבה, ומוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים. מטגנים עוד כ-7 דקות, ומורידים מהאש.
שלב 5
מתוך
8
פורסים נייר אפייה חתוך לפי גודל התבנית על משטח עבודה. שמים את הבצק על נייר האפייה ופותחים אותו בעזרת הידיים (ניתן לעשות גם פוקצ'ות אישיות קטנות).
שלב 6
מתוך
8
מעבירים את נייר האפייה לתבנית, ועושים בורות בעזרת האצבעות. מורחים את הבצק בשמן זית בעזרת מברשת.
שלב 7
מתוך
8
מפזרים את הבשר הטחון, הצנוברים הפלפל החריף והעגבניות על הבצק, ואופים כ-15 דקות עד להשחמה של הבצק וריכוך הירקות.
שלב 8
מתוך
8
מוציאים מהתנור, ומפזרים מעט פטרוזיליה קצוצה. מזלפים טחינה אם יש ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0